Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل گفت: معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامه‌های این اداره‌کل در راستای معرفی قابلیت‌ها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامه‌های مختلفی در طول سال برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از برگزاری نمایشگاه عسل و آش دوغ در سرعین خبر داد و افزود: به منظور معرفی عسل طبیعی سبلان و آش دوغ بومی استان نمایشگاه عسل و آش دوغ در محل غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل بیان کرد: برنامه‌ریزی شده تا پس از تکمیل و بهره‌برداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راه‌اندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.

فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد بوده که برای معرفی این فراورده تولیدی استان هدفگذاری شده است.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران با حضور اعضای هیئت مدیره سازمان، تیم اجرایی نمایشگاه الکامپ و اصحاب رسانه با محوریت «برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ» برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی حکیم جوادی رئیس هیئت مدیره سازمان نصر تهران گفت: نمایشگاه الکامپ قدمتی ۳۰ ساله دارد. از این رو به حدی از بلوغ رسیده است که از عمق دانشی و تجربی خوبی برخوردار است.

حضور ۵۰ استارتاپ و ۳۰۰ شرکت در الکامپ ۱۴۰۳

حیدری دبیر نمایشگاه الکامپ گفت: در پیش ثبت نام الکامپ امسال تاکنون حدود ۳۰۰ شرکت برای حضور در نمایشگاه پیش ثبت نام کرده‌اند که حدود ۲۷ هزار متر مربع فضا برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. همچنین در این مرحله ۵۰ استارتاپ نیز ثبت نام کرده‌اند.

وی در ادامه افزود‌: پیش ثبت‌نام نمایشگاه الکامپ تا ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد و به دلیل استقبال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید خواهد شد و علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام به سایت الکامپ مراجعه کنند. همچنین تلاش میکنیم با ارائه تسهیلات امکان حضور استارتاپ‌های استانی را فراهم کنیم.

دبیر نمایشگاه الکامپ درخصوص زمان برگزاری این نمایشگاه گفت: بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ ۸ تا ۱۱ تیرماه امسال در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

الکامپ استارز سکویی برای معرفی استارتاپ‌های نوپا

آرش برهمند مدیر بخش الکامپ استارز درباره این بخش توضیح داد‌:  الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که قدمت آن به ۸ سال پیش برمی‌گردد که ۲ سال به صورت مجازی و ۶ سال به صورت حضوری و با حضور ۱۰۰ تیم استارتاپی برگزار شد. این بخش یکی از پربیننده ترین و شلوغ ترین بخش های نمایشگاه است که بخش های مختلفی مانند اتاق جذب سرمایه، مشاوره و .. است.

وی در ادامه افزود: شعار الکامپ امسال «همه باهم برای اقتصاد دیجیتال» است، از این رو مهمترین چیزی که الکامپ استارز روی آن تمرکز کرده بخش استانی است تا استان های مناطق محروم و پارک‌های علم و فناوری حضور داشته باشند و استارتاپ‌های دور از مرکز نیز دیده شوند.

برهمند ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که بازیگران مختلف را با استارتاپ ها آشنا کنیم تا رشد و توسعه پیدا کنند. در الکامپ استارز امسال بیش از نیمی از بخش های توسط بانوان انجام خواهد شد و حضور پررنگی خواهند داشت.

مدیر بخش الکامپ استارز گفت: الکامپ فرصت بسیار خوبی برای کسب و کارهای نو است تا به کمک رسانه‌ها و بخش خصوصی بتوانند به جریان اصلی خود برگردند. الکامپ خانه‌ای برای تمام فعالین حوزه تکنولوژی است و یک سرمایه ملی محسوب می‌شود.

برهمند گفت: آوردگاه سرمایه بخشی از الکامپ سال گذشته بود که با همکاری بخش خصوصی و صندوق نوآوری برگزار شد. سال گذشته حدود ۶۰ درصد افراد توانستند جلسات دوم را خارج نمایشگاه با سرمایه گذاران برگزار کنند که آمار بسیار خوبی است. رویکرد ما تاکنون این بوده است که از ظرفیت بخش خصوصی، صندوق نوآوری استفاده کنیم و تلاش می‌کنیم با حضور صنایع قدیمی و تثبیت شده سرمایه مورد نیاز کسب و کارهای نوپا را فراهم کنیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایش قرآن منسوب به دستخط امام علی(ع) در نمایشگاه کتاب تهران
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • معرفی چند کتاب از رهبر انقلاب اسلامی | نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • سومین نمایشگاه حجاب و عفاف در ارومیه برپا می‌شود
  • نمایشگاه گروهی عکس «مردم درود» در شهر درود برپا می‌شود
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند